onsdag den 10. april 2013

Barry M Gelly Nail Paint 249 Blueberry

Jeg har opdaget noget smart: en neglelak, der giver samme effekt, som en professionel manicure. Med det mener jeg, at man med Barry M's Gelly Nail Paints opnår den der "gelly" effekt, der gør lakken skinnende smuk. Det var virkelig svært at vælge imellem de mange smukke farver, men jeg endte med at købe Blueberry, og den er bare så fin! På billederne har jeg blot et enkelt lag lak på og ingen overlak, så det er lidt utroligt, at neglene får så meget glans. Jeg skulle lige lære at bruge penslen ordentligt, men da dette er min første Barry M neglelak, er det måske forklaringen. Med hensyn til holdbarhed kunne den have været bedre, i mit tilfælde holdt den kun et par dage, men igen er det jo altså uden topcoat. Alt i alt en virkelig fin lak, som jeg uden tvivl skal have i flere nuancer.

Kan købes på asos.com til lidt under 40 danske kroner.

2 kommentarer:

 1. Wauw - det er også en flot farve! Jeg kender heller ikke til mærket, men har stødt på det flere steder online. Hvad er der da specielt ved penslen, siden du skulle vænne dig til den?

  TeresaKildelund.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at du kan lide farven. Med hensyn til penslen er jeg bare bedst til de brede pensler, som de nye lakker fra Essie blandt andet har - Barry M's er lille og tynd og dermed lidt sværere at styre :)

   Slet