torsdag den 16. august 2012

Good To Go

Essie laver nogle fantastiske lakker, og jeg finder ofte nye favoritter, som jeg bare må have fat i. Mit sidste køb var dog ikke en farvet lak, men en top coat, der har det smarte navn Good To Go Fast Dry Topcoat. Jeg har testet overlakken på to forskellige måder, og der er helt klart forskel på hvad, der virker bedst. Først lagde jeg lakken efter at have ladet min farvede lak tørre i 10 minutter. Resultatet blev IKKE godt. Kort tid efter faldt der store klumper lak af neglen, og min manicure var ødelagt. Anden gang lagde jeg først overlakken, da den farvede lak havde været tør i lang tid. Det virkede! Min negle har holdt sig smukke lige siden, og jeg er tilfreds. Jeg må indrømme, at jeg i første omgang troede at "good to go" betød, at man kunne forvente et tørt resultat kort tid efter at både underlak, lak og overlak var lagt, men måske er det bare mine negle, som er mærkelige. Resultatet bliver det samme lige meget om lakken er lagt i tykke eller tynde lag. Overlakkens navn skal nok blot forstås på den måde, at det er overlakken, som tørrer hurtigt, og altså ikke at den får de andre lag til at tørre hurtigere. Giver det mening? Ellers må I smide en kommentar til indlægget ;)

Overlakken giver god glans og holdbarhed

Good To Go topcoat. Et lille hjerte pynter lidt på det hele <3

3 kommentarer:

 1. Hvis du skal have en rigtig god hurtigtørrende topcoat der tørrer den farvede lak, så skal du tage og købe "Insta-Dri" fra Sally Hansen.
  Du kan læse mere om den her:http://www.anjainspace.blogspot.dk/2012/08/et-lille-lakmirakel.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Den lyder jo lovende. Måske jeg skulle tage et kig på den :)

   Slet
 2. NB: Jeg har nu fundet ud af, at hvis man lægger topcoaten LIGE efter påførelse af farvet lak, så får den rent faktisk lakken til at tørre hurtigere. Man skal altså hverken vente i minutter eller timer, før man lægger denne overlak :D

  SvarSlet