tirsdag den 12. marts 2013

Danish Beauty Books

Det kommer nok ikke som en stor overraskelse, at jeg ELSKER at læse om skønhed. Blogs, magasiner og bøger - jeg sluger det hele råt ;) Og i den sidstnævnte kategori findes der mange gode muligheder både på engelsk og dansk. På billedet kan i se mine danske favoritter, som alle handler om noget forskelligt.
Anette Kristine Poulsens "Slip Rynkehysteriet" har fokus på, hvordan man kan få flot hud og især i forhold til anti-aging. Bloggeren fra beautyspace.dk guider på smukkeste vis læseren igennem kost, hudplejeingredienser og andre gode ting på en måde, så alle kan forstå det.
Den ydre skønhed får et boost i "Skønhed Kommer Indefra men lidt læbestift skader jo ikke" med ilovebeauty.dk's Charlotte Torpegaard, der blandt andet har et helt kapitel dedikeret til økologi, og så er der også den uundværlige liste med titlen "Skønhedens Indkøbsseddel", som jeg har brugt mange gange.
Mindst kendt af de tre bøger er nok "Sund og smuk - uden tilsætning" af Charlotte Vøhtz, der står bag mærket Green People. Her kan man blive skøn på den rene måde, og der er dybdegående viden om æteriske olier. Igen er økologi et vigtigt emne. Læser I jer også smukke? ;)2 kommentarer: