lørdag den 16. februar 2013

FNUG Beauty Editor

Beauty Editor er en ud af tre lakker fra FNUG, som udkom omkring starten af denne sæson. Men farven er alligevel så neutral, at den sagtens kan bruges resten af året og især nu, hvor de nude nuancer er ved at komme frem igen :) Efter et enkelt lag giver Beauty Editor en diskret shimmer effekt, der selvfølgelig kan intensiveres ved flere lag. På billederne har jeg givet den henholdsvis et, to og tre lag. Hvad synes I? Er I til de lyse farver, eller foretrækker I mere markante nuancer? :)2 kommentarer:

  1. Må jeg spørge hvad mener med denne sæson? Jeg kender ikke rigtig FNUG, men skal det forståes sådan at de udgiver kollektioner 4 gange om året? :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Selvfølgelig må du spørge alt det du vil ;) Beauty Editor er fra deres Festive Collection, og disse neglelakker er måske derfor tiltænkt december måneds arrangementer, men jeg synes bare, at netop Beauty Editor sagtens kan bruges ved alle mulige andre lejligheder :) Med hensyn til udgivelse af kollektioner, så ved jeg, at de netop er kommet med en super flot forårskollektion. Hvis du vil vide mere om FNUG, så kan du eventuelt tjekke deres hjemmeside http://www.fnug.com/about-dk.html. Jeg håber, at du kunne bruge svaret :)

      Slet