søndag den 29. april 2012

Green fight

Nogle produkter minder så meget om hinanden, at det kan være svært at se og mærke forskel. Laveras Sensitive Lip Balm og Balm Balms Fragrance Free Lip Balm er begge økologiske og parfumefri. Indholdsmæssigt minder de også utroligt meget omhinanden. Her har jeg sammenlignet dem for dig ;)

Emballage: Her vinder Laveras stift klart. Økologiske produkter (eller bare kosmetik generelt) har ikke godt af, at man stikker fingrene ned i det, da det skaber en sand bakteriebombe.
Pris: Lidt svært at afgøre. I butikkerne er Lavera billigst (40 kr.), men shopper du som mig ofte på nettet, så kan man fx finde Balm Balm Lip Balms på lookfantastic.com til ca. 32 kroner inkl. fragt.
Produktkvalitet: Her vinder Balm Balm. I modsætning til Lavera lægger den ikke en hvid hinde på læberne, og den er også god på andre tørre steder af kroppen, mens Lavera kun er til læberne.

Vinder: Balm Balm Fragrance Free Lip Balm. Den er både billigere og mere effektiv - Lavera Sensitives hvide hinde på læberne trækker ret meget ned. Men køb Balm Balm på nettet og få den til halv pris :D

Foto: To "grønne" læbepomader

Ingen kommentarer:

Send en kommentar